G Star Outlet

Op zoek naar een G Star outlet? G-Star is Nederlands kledingmerk en werd door Jos van Tilburg opgericht in 1989 onder de naam Gap-Star, later is de naam gewijzigd in G-Star. Inmiddels is G-Star een internationaal bedrijf dat hun producten aanbied in vele landen.

G Star richt zich op op innovatieve toepassingen van denim, zoals luxe denim, ruwe onbehandelde draagbare denim etc…

G Star Outlet

Bij een G Star Outlet vind je G Star producten tegen sterk verlaagde prijzen. Er zijn een aantal ‘echte’ winkels en ook op internet vind je erg leuke websites die onder de categorie G Star Outlet vallen. Bij het kopen op internet is het natuurlijk altijd belangrijk dat je even nakijkt of het bedrijf een keurmerk heeft, of het een betrouwbaar bedrijf is. Kijk ook even wat het ruilbeleid van de webwinkel is en wat de betalingsmogelijkheden en levertermijn is.

Enkele interessante gstarwinkels:

G-Star store Eindhoven

Marktstraat 2 5611EA Eindhoven Klantenservice:020-5677600

G-Star store Groningen

Vismarkt 18 9711KS Groningen Klantenservice:020-5677600Telefoonnummer:050-3183555

G-Star store Rotterdam

Lijnbaan 118 3012ER Rotterdam Klantenservice:020-5677600

G-Star Store Den Bosch

Visstraat 18 5211DN Den Bosch Klantenservice:020-5677600Website:Bekijk website

G-Star Leiden

Haarlemmerstraat 108 2312GD Leiden Telefoonnummer:071-6131726

 

Online G Star Outlet

Hier enkele interessante links naar online outlet winkels die gstar verkopen:


G-Star bij Zalando.nl

www.g-staronlineshop.org

www.gstaroutlet.eu

www.nummerzestien.eu

www.debijenkorf.nl/outlet/g-star-raw

www.jeansandfashion.com

 

Denim is een erg sterk materiaal en zal niet scheuren en is erg slijtvast. Ook is het vriendelijk voor de huid en heeft het een goede vochtopnamegraad. Men kan denim het hele jaar door dragen, lente, herfst, winter en zomer dus. Je kan denim gewoon in wasmachine wassen, maar dan is het wel aan te raden dat je het kledingstuk binnenstebuiten wast. Zo voorkom je de slijtage door de wasmachine van je jeans. Denim droog je gewoon op het wasrek en niet in de droger! Je kan de broeken wel gewoon strijken, kijk altijd naar het label in het kledingstuk voor de instructies als je twijfelt.

Jeans is overigens tegenwoordig de meest voorkomende stof voor broeken, voornamelijk vanwege de kwaliteit en sterkte. En het ziet er ook altijd goed uit natuurlijk:)

Weet jij een leuke outlet te zitten waar ze g star verkopen, laat het dan even weten in de reacties of voeg hem toe via de ‘Outlet Toevoegen’ link dan voegen we de g star outlet toe op de website.